De kop is eraf!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]De eerste clinic zit erop! Zaterdagochtend werd op het strand van Wijk aan Zee, ruwweg op het parcours van de mtb BeachBattle van 29 november, de eerste training gehouden als ultieme voorbereiding op die tweede editie.

Zo’n 20 mannen en vrouwen maakten tussen Heliomare en de Noordpier in 3 uur kennis met elkaar, het strand en de manier waarop er de komende tien weken wordt getraind. En dat beviel goed; een ontspannen & sportieve, sfeer in de groep, een uitdagend parcours en vooral een training die het nodige van je gaat vragen en je individueel uitdaagt.

”Wie met ons traint, moet zich onderscheiden”, zo zei trainer Jeroen Scheffer in een sfeervol nazomerzonnetje. Hij reikte vervolgens methodieken, tips & trucs aan hoe dat ook gaat lukken. ”Als je voorop komt te rijden in een groepje, gaat meteen je hoofd omlaag, je ellebogen naar binnen; je maakt je klein voor zo min mogelijk luchtweerstand. Je toont initiatief en je gaat je onderscheiden. Die houding vragen we van je.” Er werd goedkeurend gemompeld in de groep, want die zelfbewuste aanpak ziet men wel zitten.
Elke zaterdagochtend wordt er op verschillende niveau’s getraind passend bij wat iemand kan, maar ook gericht om net meer uit een rijder te halen dan je zelf dacht in huis te hebben.

Aanmelden kan nog en ook een enkele les nemen om het uit te proberen mag ook. Zie elders op deze website.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

archief