Durf jij de uitdaging van de BeachBattle aan?

Het laatste weekend van oktober gaat het strandseizoen echt beginnen. Beachbiking word steeds populairder in nederland. Niet in de laatste plaats omdat het zowel voor wedstrijdrenners een fantastische uitdaging is om jezelf op de fiets tot het uiterste te drijven maar ook voor recreanten. En wat is er leuker voor fietsliefhebbers om samen met toprenners te starten en hetzelfde, uitdagende parcours te rijden?

MTB BeachBattle in Wijk aan Zee heeft een uniek en fantastisch parcours: 4 ronden waarin van alle rijders het maximale wordt gevraagd. Een 18% steile klim, een spectaculaire ‘fly-over’, de nieuwe ‘Devil’s Dune’, en niet te vergeten een eenmalige passage over de pier. Geen enkele race biedt zoveel verschillende uitdagingen tijdens de wedstrijd.
En ook jij kunt hier deel van uitmaken door je vandaag nog in te schrijven. De datum van je inschrijving bepaalt je startplek. Hoe eerder je je hebt ingeschreven, hoe dichter je vooraan staat bij de start. Ga de uitdaging aan, met jezelf of met je vrienden!

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”large” url=”http://subarubeachbattle.nlinschrijven/” text=”Schrijf je nu in!” color_override=””]

archief