foto’s van Jacco Tuijn

Wielerliefhebber en fotograaf Jacco Tuijn was zondag de 24e natuurlijk ook van de partij. Zie hieronder (een aantal van) zijn platen die hij tijdens de 6e Subaru BeachBattle schoot.

foto’s van Marjan Lammers

Marjan heeft een aantal sfeervolle zwart-wit beelden geschoten. Foto’s bestellen? Mail Marjan

Artikel en foto’s in Beverwijk Nieuws

Wim Meijer van Beverwijk Nieuws heeft een neus voor het vastleggen van de mooiste momenten tijdens evenementen. Zo ook tijdens de BeachBattle. Bekijk zijn foto’s en lees het artikel, zeker de moeite waard!

foto’s van Michael Slooten (Direct Sportfotografie)

Foto’s van Michael Slooten van Direct Sportfotografie zijn altijd om in te lijsten. Bekijk ook zijn gehele album en bestel de hoge resolutie beelden.

foto’s van Arjen Schippers

Arjen is een goede bekende van de Subaru BeachBattle en heeft door de jaren heen al heel wat mooie platen van ons evenement geschoten. Ook dit jaar komen er wederom een aantal juweeltjes van zijn camera.

foto’s van Erik Dignum

Op de Flickr pagina van Erik Digum vindt je heel veel foto’s van de Subaru BeachBattle van 24 november 2019. Tevens kun je hier de hoge resolutie beelden downloaden.

foto’s van Renée Duin-Goedhart

Renée is vaak op het strand te vinden. Op de fiets of met haar camera. Ook bij de Subaru BeachBattle schiet ze ieder jaar weer mooie platen van onze deelnemers.

0