Iedereen veilig naar de finish

De MTB BeachBattle Wijk aan Zee is in veel opzichten onderscheidend. Zo ook op het gebied van calamiteitenaanpak. Dat is de reden waarom we specialisten inzetten die thuis zijn op het strand en precies weten wanneer ze wat moeten doen.

Bij onze sport hoort strijd geleverd te worden. Helaas hoort daar nu eenmaal een valpartij op z’n tijd ook bij. Voor, tijdens en na de koers zorgen wij er dan ook voor dat er ruimschoots EHBO en andere (medische) diensten beschikbaar zijn.

LOGO_REDNED_PERS

Zo zetten de Reddingsbrigades diverse mobiele teams langs het parcours in om daar waar nodig meteen bij te kunnen springen. Ook de KNRM is met volledig materiaal op het strand aanwezig. Fysiotherapie Wijk aan Zee is vlakbij de start/finish voor en na de koers beschikbaar om de benen en overbelaste spieren van de renners te verzorgen.

En niet onbelangrijk: Bij alle belangrijke passages op ons parcours staan onze verkeersregelaars om bezoekers (en rijders!) aanwijzingen te geven hoe het meest veilig kan worden gereden of kan worden overgestoken.

Een reactie van een deelnemer uit 2014:

Beste Organisatie,
Fantastische happening! Alles zeer goed geregeld en een prachtig parcours!
Ook alle lof voor de hulpvaardigheid van de mensen bij de Reddingbrigade. Geen moeite was teveel.
Graag tot volgend jaar!!!

archief