Inschrijven voor de Subaru BeachBattle met Corona CashBack Garantie

Krijg gegarandeerd je inschrijfgeld(*) teruggestort indien de BeachBattle door coronamaatregelen geen doorgang mocht vinden. (* minus de administratiekosten)

Op het moment dat de inschrijving voor de BeachBattle open gaat, hebben we net de eerste week van de tweede, gedeeltelijke lockdown achter de rug. Er is nog geen grote strandrace verreden en de races die op de kalender staan, gaan nog niet op zeker door. Wij hebben goede hoop dat onze race op 14 februari 2021 wel gewoon doorgaat omdat we dit seizoen, in verband met het Nederlands Kampioenschap, de laatste race op de kalender zijn.

We snappen heel goed dat je de kat uit de boom wilt kijken en pas wilt inschrijven als je zeker weet dat je ook daadwerkelijk kunt starten. Maar we kunnen het ons ook voorstellen dat je juist nu aan een mooie strandrace toe bent en graag een goede plek in ons startvak wilt hebben.

Dat kan nu! Want als je inschrijft en onze race mocht onverhoopt door corona maatregelen niet doorgaan, krijg je je inschrijfgeld minus de administratiekosten gewoon teruggestort. De administratiekosten bedragen € 5,- indien tot 7 dagen voor de race gecancelled wordt en € 7,- indien binnen 7 dagen voor het startschot wordt afgelast. De kosten zijn dan hoger omdat je startbescheiden dan reeds zullen zijn opgestuurd.

Wacht dus niet langer en schrijf je meteen in en verzeker je van een goede startplek op 14 februari.

 

inschrijven

 

 

archief