Michael Boogerd rijdt de BeachBattle 2015

Vorig jaar beloofde Michael Boogerd plechtig de BeachBattle van 2015 mee te rijden. En hij is een man van zijn woord, Michael staat zondag de 29e aan de start van de tweede BeachBattle.

Vorig jaar stond Michael Boogerd als toeschouwer langs het parcours van de BeachBattle en voorspelde hij een hero├»sche koers met veel ‘afzien voor de mannen’. Ook beloofde hij toen plechtig het jaar erna zelf mee te rijden. Hij kreeg gelijk, de eerste editie van de BeachBattle werd een heldhaftige race op het strand van Wijk aan Zee en hoewel er het afgelopen jaar veel is gebeurd, staat Michael 29 november in koerstenue en met fiets in het startvak┬áin plaats van langs de lijn.

Sinds januari van dit jaar is Michael ploegleider van het nieuwe Roompot Cyclingteam. Door al zijn werkzaamheden in dienst van het team is zijn eigen fietsvorm momenteel niet optimaal. Trainingsuren hebben immers plaats moeten maken voor management-uren. Maar Michael is een man van zijn woord en hoewel hij niet zal kunnen strijden voor een plek bij de beste 10, verschijnt hij toch in Wijk aan Zee als renner aan de start.

100% passie, 100% oranje. Dat is Boogerd’s lijfspreuk tegenwoordig. En wie hij nog meer meeneemt uit Roompot Orange Cycling Team? We zullen het zien de 29e. Zin om mee te rijden met Michael en andere toppers als Jelle Nijdam en Sebastiaan Langeveld? Schrijf je in en doe mee!

 

archief