Nederlands Kampioenschap Strandrace 2021

De Subaru BeachBattle is het komend seizoen het Nederlands Kampioenschap Strandrace op MTB.

Save the Date:
Op zondag 14 februari 2021 wordt in Wijk aan Zee tijdens de Subaru BeachBattle het Nederlands Kampioenschap Strandrace verreden.

Voor één keer verlaten we onze vaste plek op de strandrace kalender en verruilen we het laatste weekend van november voor het tweede weekend in februari (van 2021!). Op zich logisch, want het NK hoort de laatste race van het seizoen te zijn. Dit betekent wèl dat er afgezien van de BeachBattle Summer Edition, dus geen BeachBattle in 2020 wordt verreden.

De oplettende lezer heeft al lang in de gaten dat de wedstrijddatum van dit NK gelijk valt met Valentijnsdag. Dus neem je partner mee naar het strand van Wijk aan Zee voor een sfeervolle race op de MTB. De wedstrijd voor recreanten en businessteams start om 10.00 uur terwijl de koers voor de licentiehouders en de basisleden om 13.30 uur begint.

Behalve dat de winnaars bij de dames en de heren in de categorie ‘Licentiehouders’ officieel Nederlands Kampioen worden, krijgen alle winnaars in de overige categorieën (dus ook de recreanten!), een officieuze Kampioenstrui.

archief