Subaru BeachBattle steunt Make a Wish Nederland

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Hun gezinsleven verandert in één klap totaal. De impact van een dergelijk bericht is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost geven. Ze een ervaring laten beleven die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doet Make a Wish Nederland door samen met donateurs, vrijwilligers sponsoren en bedrijven de grootste wens van deze kinderen te laten uitkomen.

Omdat iedere sporter weet hoe belangrijk gezondheid is om goed te kunnen presteren, steunt Subaru BeachBattle de initiatieven van Make a Wish Nederland van harte. Want geen enkel kind zou zich zorgen hoeven maken over zijn of haar gezondheid.

Als deelnemer aan de Subaru BeachBattle kun je bij je aanmelding geheel vrijwillig kiezen of je je inschrijfgeld met 1, 2 of 3 euro verhoogd als donatie aan Make a Wish Nederland of niet.

Bestel je een originele BeachBattle Ass-Saver bij je aanmelding? Dan doneren wij alvast € 1,- van dat bedrag aan Make a Wish.

Tevens willen we tijdens de Subaru BeachBattle van 25 november graag een paar kinderen waar Make a Wish Nederland zich voor inzet, en die het uiteraard willen, met de koersauto’s van Subaru laten meerijden.

Bekijk de website van Make a Wish Nederland

aanmelden voor de Subaru BeachBattle van 2018

archief